Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Expoziție Foto^N: „Fotografie la puterea N” - fotografie și grafică fractală

Afiș expoziție Foto^N: „Fotografie la puterea N” - fotografie și grafică fractală de George Acu

Foto^N - „fotografie la puterea N” - hibrid între fotografie și fractali; lucrări realizate cu asistența unor Ființe de Lumină. Emană o energie benefică în mediul în care sunt plasate.

Sunt ideale pentru camera de zi, cabinete și spații publice: săli de așteptare, instituții etc. La cerere, se pot realiza și la lungimi mai mari de 1 metru.

Lucrările au fost expuse la biblioteca Astra din Sibiu, în cadrul „Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007” și pot fi comandate ca imprimate pe pânză (canvas).

Canvasul este o pânză de tipul celor folosite pentru tablouri, de o calitate excelentă, din bumbac 100%, tratată la suprafață pentru ca imaginile să poată fi redate în cele mai mici detalii. Tablourile canvas printate sunt foarte calitative și au aspectul unei picturi pe pânză clasică. Tehnica de înrămare este specifică lucrărilor moderne, cu pânză ce acoperă integral cadrul de lemn.

Print pe canvas Foto^N 1755 - George Acu
Print pe canvas Foto^N 4173 - George Acu
Print pe canvas Foto^N 4383 - George Acu
Print pe canvas Foto^N 4387 - George Acu
Print pe canvas Foto^N 4393 - George Acu
Print pe canvas Foto^N 4551 - George Acu

Foto^N 4387 mare

Print pe canvas Foto^N 4387 - George AcuPrint pe canvas Foto^N 4387 - George Acu

Ideale pentru camera de zi, dormitor, cabinete și spații publice: săli de așteptare, instituții etc. (1m x 67 cm). La cerere, se pot realiza și la lungimi mai mari de 1 metru.

În cazul în care comandați și alte lucrări în afară de acestea, printurile pe canvas se expediază separat față de restul lucrărilor comandate (în acest caz, se mai adaugă 18 lei pentru expedierea prin curier rapid).

390 lei (reducere 10%)
351 lei
Dimensiune
Alegeți mărimea dorită ^


E posibil să fiți interesat(ă) și de