Opțiuni accesibilitate

Actualizare despre trecerea cometei Annanhutak prin apropierea Pământului în luna mai 2017 (articol)

Actualizare despre trecerea cometei Annanhutak prin apropierea Pământului în luna mai 2017 (articol)
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Actualizare despre trecerea cometei Annanhutak prin apropierea Pământului în luna mai 2017 (Sal Rachele)

Actualizare despre trecerea cometei Annanhutak prin apropierea Pământului în luna mai 2017

-articol-

 

Dragi prieteni,

 

Greu mai găsești pe internet o imagine cu comeată care să treacă pe lângă Pământ, cum se întâmplă de fapt în circa 100% din cazuri... :-)

 

Vă invităm să recitiți un articol despre un eveniment de actualitate, publicat anul trecut. În curând, în jurul datei de 5 mai 2017, cometa care trece prin apropierea Pământului atinge o distanță minimă față de Pământ (cca. 40 de milioane de km). Este posibil să fi observat recent unel fluctuații electromagnetice care, parțial, e posibil să fie datorate aceste treceri.

 

Aceste informații vin ca o completare la subcapitolul „Evenimentele din anul 2017” din Capitolul 7 din cartea „Transformări planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011. Aceasta constituie ceea ce a fost numit „al doilea val de înălțare/ascensiune”.

 

Vă recomandăm să reluați din când în când informațiile deja transmise și publicate în cărțile-manuale, dat fiind că ele se adresează unor nivele foarte profunde ale ființei noastre. Nu este de mirare că veți descoperi alte și alte lucruri, cărora, chiar dacă le-ați citit mai demult, le puteți descoperi semnificații mai profunde în prezent.

 

Vă dorim lectură plăcută!

 


Alte recomandări:

* Din cadrul evenimentului cu Sal Rachele și Fondatorii din octombrie 2016 de la București, vă recomandăm o meditație foarte puternică pentru pace mondială, asistată de ființe de Lumină din Marele Soare Central al Universului.
http://pc.cd/DHpotalK
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație eficientă de vindecare a liniei temporale a României, înregistrată la evenimentul „Sal Rachele și Fondatorii” din septembrie 2012:
http://pc.cd/9e6ctalK
(traducere Adrian Pașcanu)
http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio
Poate fi descărcată, folosită și distribuită în mod liber.

 

* Vă recomandăm o meditație foarte profundă și eficientă de reintegrare a sufletului creată de Adrian Pașcanu (facilitator al Școlii Misterelor Sananda în România, care are o vibrație deosebită - https://smysteryschool.wordpress.com) și este pusă la dispoziție în mod gratuit.

Poate fi descărcată de aici - http://pc.cd/5HactalK și practicată ori de câte ori vă simțiți împrăștiați, neclari, sau pare că lucrurile nu merg într-o coerență firească. Firește, o puteți recomanda și altor prieteni sau cunoștințe care trec prin situații asemănătoare.

 

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

 

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

{module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}