Opțiuni accesibilitate

Înregistrări eveniment „Sal Rachele și Fondatorii”, 6-15 Noiembrie 2015, București (set 3 DVD-uri audio)

Înregistrări eveniment „Sal Rachele și Fondatorii”, 6-15 Noiembrie 2015, București (set 3 DVD-uri audio)
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Sal Rachele și Fondatorii 6-15 noiembrie 2015, București (set 3 DVD-uri audio)

Înregistrări eveniment
Sal Rachele și Fondatorii
6-15 noiembrie 2015, București (audio)

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole/?format=feed&type=rss| display:title, content| max:20| link| pict:1}

Dragi prieteni,

Începând din luna ianuarie 2016 sunt disponibile înregistrările de la evenimentele cu Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah și Sananda, desfășurate la București între 6 și 15 noiembrie 2015. Acestea sunt transpuse pe 3 DVD-uri, totalizând 22 ore și 29 minute de prelegeri, meditații și transmisiuni de la ființele de Lumină menționate, de o vibrație deosebită.

Puteți consulta cuprinsul detaliat al celor 3 DVD-uri aici. Atelierele sunt traduse în limba română.

Cei care au participat la cel puțin unul din cele 5 ateliere își pot procura setul de 3 DVD-uri la un preț redus, iar cei care au participat la toate cele 5 ateliere ale evenimentului beneficiază de o reducere și mai mare (vor trebui să bifeze opțiunea corespunzătoare, iar comanda trebuie să fie făcută în numele participantului respectiv).
În cazul celor care comandă și pentru persoanele pe care le-au înscris la seminarii (cu care au venit împreună), aceștia vor trebui să menționeze numele persoanelor respective la finalizarea comenzii, la rubrica „Alte precizări”.
Numărul de seturi de DVD-uri cu reducere este limitat, fiind disponibil în limita numărului de participanți la evenimente. Distribuția acestora se face pe baza listelor de participanți.

Vă dorim audiție plăcută și utilă!* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

{module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}