Opțiuni accesibilitate

„Istoria Reală a Pământului” de Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth

„Istoria Reală a Pământului” de Sal Rachele, Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
„Istoria Reală a Pământului” (Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth) coperta Editura Proxima Mundi

Istoria Reală
a Pământului

de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth

-carte în curs de apariție-

(Notă: Vă recomandăm să adăugați adresa newsletter @ proxima-mundi.ro în lista de contacte, pentru a vă asigura că mesajele de la acest buletin informativ nu vă intră în spam (În caz că nu ați găsit buletinele informative anterioare în Inbox, e foarte probabil să vă fi intrat în spam. În acest caz, le puteți deschide și puteți apăsa deasupra lor pe butonulNot Spam/Nu este spam. Dacă adăugați adresa de mai sus la Contacte, mesajele trimise de pe ea nu vă vor mai intra niciodată în Spam.)
În cazul în care nu doriți să mai primiți acest buletin informativ, vă puteți dezabona oricând, cu un singur clic, aici (în acest caz, bifați Dezabonare de la toate listele).) Vă mulțumim petru atenție.)


Dragi prieteni,

Cartea va ieși din tipografie în curând, pe 9 septembrie 2015. Coletele vor fi expediate începând cu această dată, în ordinea primirii precomenzilor. Ca de obicei, vă anunțăm pe email după trimiterea lor.

O prezentare mai amplă a cărții găsiți atât în buletinul informativ trecut (nr. 56 - aici), cât și pe pagina cărții (http://www.proxima-mundi.ro/istoria-reala-a-pamantului - cuprins detaliat, prezentare și mai multe fragmente din carte).

Pagina de FaceBook a cărții se află aici: facebook.com/istoria.reala.a.pamantului.

Aceia dintre dumneavoastră care comandă cartea până pe 9 septembrie 2015 (inclusiv) beneficiază de o reducere de 20% (vor fi luate în considerare numai comenzile care sunt făcute pe site, nu și cele făcute prin email sau facebook).
(În cazul în care întâmpinați dificultăți la efectuarea unei comenzi, aveți un ghid aici: http://www.proxima-mundi.ro/cum-cumpar-de-pe-acest-site)


Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de informațiile din cărțile publicate și vă urăm lectură plăcută!


Alte informații relevante:

Evenimentul cu Sal Rachele din Fondatorii din perioada 2-16 Noiembrie 2015 - http://fondatorii.infoDe câteva zile a început perioada de plată anticipată pentru toți participanții preînregistrați, conform celor detaliate pe pagina de proceduri ( http://fondatorii.info/proceduri-aferente-inscrierii-si-participarii-la-eveniment).

Numărul de locuri pentru Ziua 1, Ziua a 2-a și Ziua a 3-a (6, 7 și 8 Noiembrie) a fost acoperit înainte de terminarea perioadei de preînregistrare (pe data de 10 iulie 2015). Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți pagina http://fondatorii.info/newsletter-si-inscriere.

Vă mulțumim.


Reduceri la înregistrările evenimentelor cu Sal Rachele și Fondatorii din anii anteriori


Până la data de 30 septembrie 2015 (inclusiv), cei care achiziționează înregistrările de la evenimentele anterioare cu Sal Rachele și Fondatorii de la București (din anii 2012 și 2013) beneficiază de o reducere de 30% (folosiți codul de cupon DVDSALRACHELEFONDATORII30% la finalizarea comenzilor).

Doar o mică parte din informațiile transmise la aceste evenimente s-au referit la contextul anilor 2012 și 2013; majoritatea au prezentat imaginea de ansamblu a schimbărilor prin care trecem la nivel colectiv și individual, precum și la noțiuni valabile oricând (detalii despre înălțare, vehicului Merkaba și multe altele). Energiile transmisiunilor și meditațiilor de la aceste evenimente sunt deosebit de puternice și pot accelera evoluția celor care intră în contact cu ele.

Prezentarea detaliată a conținutului celor 2 seturi de DVD-uri (cu o durată de 11h30min și respectiv 13h37min) se găsește la adresele următoare:

http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio

http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-15-23-noiembrie-2013-bucuresti-audio

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

{module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}