Opțiuni accesibilitate

Eveniment Sal Rachele și Fondatorii la București - Noiembrie 2015

Eveniment Sal Rachele și Fondatorii la București - Noiembrie 2015
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.roNewsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Sal Rachele și Fondatorii București Noiembrie 2015

Sal Rachele și Fondatorii la București -
Noiembrie 2015

-eveniment-

Dragi cititori,

Avem plăcerea să îl găzduim pe Sal din nou, în București, pentru un eveniment spiritual elevat, așa cum ne-am obișnuit și în anii precedenți. Energiile minunate și informațiile revelatoare, dar și practice, au atras multe suflete și am văzut bucurie pe multe chipuri.

În vremurile pe care le trăim există două aspecte principale în evoluția noastră ca suflete și în crearea unei noi lumi:

a) Adevărul istoriei noastre: Pentru a putea schimba, trebuie să înțelegem cum am ajuns aici, atât la nivel planetar, cât și din punct de vedere al influențelor cosmice și ale altor civilizații, de-a lungul istoriei ocultate a omenirii. Au existat și există încă forțe vizibile sau invizibile care doresc să împiedice omenirea să își cunoască originile și potențialul Divin creativ.

b) Transcenderea dualității: Pentru a ne recăpăta darurile Divine și a depăși limitările acestei lumi, trebuie să transcendem drama și conflictele, pentru a accesa portalul iluminării și creativității nelimitate. Este ceea ce au realizat yoghini și maeștri în izolare, în munții înalți și în temple. În aceste vremuri însă, noi vom realiza acest lucru acolo unde suntem, conectați încă la societatea modernă.

În plus față de aspectele menționate mai sus, ne mai este util să avem o perspectivă înaltă a ceea ce se întâmplă pe Pământ, precum și a potențialelor liniei temporale dominante.

Toate acestea au concretizat evenimentele de anul acesta, pe care vi le oferim, împreună cu Sal, Fondatorii și toate Ființele de Lumină care vor mai interveni.

Dacă simțiți chemarea sufletului și sunteți interesați să participați, vă rugăm să folosiți instrucțiunile de pe site-ul evenimentului pentru a va preînregistra la acesta (este inclusă înscrierea la newsletter și transmiterea opțiunii de participare, conform formularului). Pre-Înregistrarea la eveniment ne va ajuta să evaluăm audiența, astfel încât să găsim o locație potrivită pentru buna desfășurare.

Vineri 6 noiembrie: O seară cu Fondatorii (18:30 - 21) - Ziua 1
Sâmbătă 7 noiembrie: Transcenderea dualității (10:00 - 18:00) - Ziua 2
Duminică 8 noiembrie: Secretele istoriei umanității - revelate (10:00 - 18:00) - Ziua 3

Sesiuni individuale: 2-6 Noiembrie și 9-12 Noiembrie (9:00 - 12:00 / 13:00 - 16:00)

Mai multe detalii, inclusiv modalitatea de înscriere, găsiți la
http://fondatorii.info

Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm.

* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman


https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2013
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2015
https://www.facebook.com/sal.rachele.fondatorii.bucuresti.2016
https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

{module:128}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.:Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Pentru a evita ca aceste mesaje să ajungă în dosarul de spam, vă sugerăm să adăugați în lista de contacte adresa newsletter @ proxima-mundi . ro
Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultima linie (Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul din aceștia.
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

{modify}Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ{/modify}