Opțiuni accesibilitate

Ce s-a întâmplat în realitate pe 21 decembrie 2012? (articol de Sal Rachele)

Ce s-a întâmplat în realitate pe 21 decembrie 2012? (articol de Sal Rachele)
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.

Ce s-a întâmplat în realitate
pe 21 decembrie 2012?


(articol de Sal Rachele)

Dragi prieteni,

Se pare că mulți oameni au avut așteptări exagerate cu privire la sfârșitul de ciclu precesional și sunt oarecum dezamăgiți că nu s-ar fi întâmplat nimic deosebit.

Vă învităm să citiți un articol pe această temă.


Link-uri conexe:

-- „Angel Dance” (Sal Rachele - muzică de meditație CD audio): http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/sal-rachele-angel-dance-cd-audio.html .

-- Înregistrare audio eveniment Sal Rachele și Fondatorii în România (București, 5-7 octombrie 2012): http://www.proxima-mundi.ro/sal-rachele-si-fondatorii-bucuresti-5-7-octombrie-2012-audio .

-- „Sal Rachele despre perioada 2012-2030” - emisiune (video) cu Sal Rachele, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=klCq-fYWS-I

-- „3 Pământuri paralele” - emisiune (video) cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrată în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

Cele 3 cărți ale lui Sal Rachele: „Viața la frontiera cunoașterii” , „Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” și „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” sunt disponibile pe site-ul Editurii Proxima Mundi, cu reducere. Cele 3 cărți conțin o cantitate considerabilă de informație, a cărei asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate sintetic, cu simplitate și claritate.

-- Pentru a vă asigura că acest buletin informativ (newsletter) nu vă intră în Spam, puteți adăuga adresa proxima.mundi [at] althea [pct] ro în agenda de contacte. Dacă dați acest mesaj mai departe, ștergeți rândul din subsolul paginii, deoarece există riscul ca alți oameni, cărora le trimiteți mesajul, să vă poată modifica abonamentul sau dezabona de la acest newsletter.

Facebook Google+ Twitter LinkedIn Hyves
subsol
{modify}Dacă doriți să vă modificați abonamentul, apăsați aici.{/modify}