Opțiuni accesibilitate

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Omenirea: 1 miliard î.Ch. - 1 milion î.Ch.

Vizitatorii extratereștri au cercetat Pământul încă de acum 900 de milioane de ani, și au fost găsite rămășițe ce au fost datate în urmă cu 400 de milioane de ani. Totuși, în realitate, umanoizii au început să colonizeze Pământul abia de aproximativ 100 de milioane de ani. Dar haideți să ne întoarcem un pic. Forma umanoidă pe care am ajuns să o cunoaștem și să o iubim a luat naștere de fapt în urmă cu un miliard de ani. Să explicăm.

Originea speciei umane: Sistemul stelar Lira/Vega (Fondatorii, prin Sal Rachele) Fondatorii: Dumnezei Creatori

I-am menționat pe ghizii spirituali ai acestui autor de mai multe ori, ei colaborând la scrierea a trei din cărțile anterioare ale acestui medium (vezi Prefața). Cea mai detaliată relatare despre nașterea formei umanoide se găsește în cartea „Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a, 2018. Aici oferim informații suplimentare.

Există multe grupuri de ființe care au apărut din Dumnezeu-Sursa în urmă cu miliarde de ani, chiar înainte să se formeze Pământul. Într-un anumit moment al poveștii Creației, în nivelul 12 au apărut ființe care au rămas acolo. Ați putea spune că, în vremurile mai tinere ale acestui univers, dimensiunea a 12-a era tot ce exista, și nu s-au produs diferențieri suplimentare decât după 2 sau 3 miliarde de ani de la nașterea universului.

Big Bang”-ul nu a devenit vizibil (înregistrabil) înainte de aproximativ 6 miliarde de ani de la nașterea universului. Aceasta a reprezentat continuarea diferențierii descendente în tărâmurile spectrului luminii vizibile (în cele patru dimensiuni mai dense). Așadar, ați putea spune că primele patru dimensiuni mai dense au fost create la 6 miliarde de ani după ce universul a apărut din Dumnezeu-Sursa.

S-au întâmplat multe pe parcursul acelor 6 miliarde de ani, însă depășea aproape complet capacitatea de înțelegere a umanoizilor.

Așadar, Fondatorii, apărând ca și cocreatori împreună cu Dumnezeu, au ajutat la formarea și la regizarea diferitelor aspecte ale acestui univers, iar unul dintre acestea a fost lucrul cu cheile și codurile sacre de lumină, cunoscute mai târziu sub denumirea de ADN. Fondatorii au proiectat multe tipuri de ADN, inclusiv pe cel care a creat forma umană.

Scopul formei umane a fost să existe un vehicul care să exploreze cu ușurință universul fără să fie strivit de gravitație, dar să fie suficient de sensibil încât să simtă în mod intim senzațiile disponibile în tărâmurile mai dense. La momentul creației formei umanoide, dimensiunile „mai dense” însemnau nivelele de la 7 la 11.

Dimensiunea a 7-a era nivelul în care exista individualitatea. În nivelele de la 8 la 11 existau grupuri de suflete, cunoscute sub denumirea de complexe ale grupurilor de suflete, care erau ca celulele dintr-un corp mai mare. De îndată ce a fost creat nivelul 7, a fost posibil să existe forme de viață cu adevărat individualizate. Sufletele de nivelul 7 s-au născut ca esență pură –conștiință fără formă–, iar apoi a fost creat un vehicul de densitatea a 7-a. Era umanoid, dar umplut complet cu lumină. El avea capacitatea să zboare, să se teleporteze, să comunice telepatic și practic să creeze fără limite la nivelul 7.

Sufletul de densitatea a 7-a, într-un corp de lumină de densitatea a 7-a, putea explora o diversitate aproape infinită de sisteme stelare, precum și diferitele planuri și subplanuri a ceea ce astăzi sunt denumite tărâmurile celeste.

Sistemul stelar Lira/Vega: Originea speciei umane

Originea speciei umane: Sistemul stelar Lira/Vega (Fondatorii, prin Sal Rachele) În urmă cu peste 1 miliard de ani, un grup de Dumnezei Creatori, cunoscut sub numele de Fondatorii, a perfectat forma umană. Dumnezeu-Sursa a dorit o cale de a experimenta dimensiunile mai dense având stimulare tactilă și vizuală maximă. Deja existau multe forme, printre care se numărau creaturi asemănătoare cu șerpii, reptile, insecte, reptile gigantice zburătoare etc.

Fondatorii, care se aflau foarte departe de tărâmurile formei, s-au consultat cu multe ființe care locuiau în densitatea a 7-a a sistemului stelar Vega, aflat în constelația Lira. Împreună au conceput un vehicul de lumină ce avea cap, trunchi, brațe, picioare și sensibilitate la energiile mai dense. Inițial, această formă a fost proiectată pentru a avea o experiență mai profundă a densității a 7-a, dar, treptat, Fondatorii au descoperit moduri de a menține această formă în viață pentru perioade lungi în densitatea a 6-a.

Forma umanoidă inițială a fost proiectată în sistemul stelar Vega, în constelația Lira. Acest sistem stelar este vizibil de pe Pământ; de obicei, este opus soarelui în timpul echinocțiilor de toamnă și de primăvară în apropierea ecuatorului (desigur, variază în funcție de anotimp și latitudine).

Fondatorii au luat material-sursă din dimensiunea a 12-a și i-au coborât vibrația, folosind cheile și codurile de lumină ale ADN-ului, până când a putut fi creată și menținută o formă de densitatea a 7-a. Acest proces a durat multă vreme în termeni pământești – aproximativ 100 de milioane de ani. Totuși, timpul este destul de diferit în tărâmurile mai înalte, și astfel, din punctul de vedere al Fondatorilor, este posibil să fi părut de câteva săptămâni.

Migrația în Pleiade

Originea speciei umane: Sistemul stelar Lira/Vega (Fondatorii, prin Sal Rachele) Deși sistemul Lira era un loc minunat pentru nașterea formei umanoide, „guvernul” spiritual al acestei părți a galaxiei a vrut să se mute într-un sistem stelar relativ nou din Pleiade și, astfel, și-a stabilit sediul în Alcyone (stea vizibilă și de pe Pământ). Pentru consiliile galactice însemna mult să aibă o formă capabilă să exploreze densitatea a 7-a, și au decis să supravegheze proiectul și să îl aducă în laboratoarele lor din sistemul Pleiadelor.

În primele zile ale proiectării umane au fost create aproximativ 100 de tipuri diferite de umanoizi. Unii erau hibrizi ai altor tipuri de ADN, printre care se numărau și cele ce semănau cu șerpi și reptile. Aceste forme variate erau create și distribuite în diferite sisteme stelare, pe baza tipului de gravitație și de compoziție chimică a atmosferei diferitelor planete din acele sisteme stelare. În unele cazuri, planetele erau „terraformate” sau făcute prielnice pentru o variație specifică a ADN-ului umanoid. Printre sistemele stelare care au primit diferite tipuri de ADN umanoid s-au numărat Alpha Draconis, Orion, Sirius A și B, Arcturus și multe altele.
Astăzi, forma umanoidă a „evoluat” în peste 100 sisteme stelare diferite, iar variațiile umanoizilor au migrat spre mult mai multe.

Primii vizitatori umanoizi pe Pământ (circa 900 mil. î.Ch.)

Originea speciei umane: Sistemul stelar Lira/Vega (Fondatorii, prin Sal Rachele) Primii vizitatori umanoizi au venit pe Pământ în urmă cu circa 900 de milioane de ani ca cercetași. Ei au văzut că Pământul nu era încă pregătit, sau, mai curând, forma umanoidă nu era încă pregătită pentru colonizare și, astfel, Pământul a fost ignorat pentru destul de multă vreme.

Coborârea în materie avusese loc inițial în sistemele pleiadiene, cu mult înainte ca sufletele să înceapă să se încarneze pe Pământ. În realitate, experimentul „Adam și Eva” –adică trimiterea a doi umanoizi pe Pământ pentru a înființa o colonie– nu a avut loc mai devreme de acum aproximativ 100 de milioane de ani. În realitate, era un grup întreg de umanoizi, nu numai un bărbat și o femeie. Aceea este o alegorie.

 

Primele colonii de pe Pământ (100 mil. - 10 mil. î.Ch.)

În următorii 90 de milioane de ani, pe Pământ au trăit grupuri de umanoizi, dar nu s-au reprodus în cantități semnificative până acum 10 milioane de ani. Motivele pentru acest lucru erau multe, inclusiv climatul neospitalier din multe locuri, precum și prădători din unele din diferitele specii animale. Deși pleiadienii din dimensiunile mai înalte au interferat de destul de multe ori, înaltele consilii pleiadiene au decis să fie stabilită o politică de non-interferență, pentru a vedea dacă oamenii se pot descurca singuri în acest mediu înconjurător provocator.

Traducere: George Acu
Sursa articolului: Capitolul 4 al cărții „Istoria Reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018, de Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii, Arcturienii 7D, Leah, Sananda, Isis și Thoth - Editura Proxima Mundi, 2018
Sursa imaginilor: http://images.gizmag.com/gallery_lrg/dna-gps.jpg, Stellarium free software, http://apod.nasa.gov/apod/image/1209/m45_gendler_2400.jpg și Planet Gaia online game

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/articole/originea-speciei-umane-sistemul-stelar-lira-vega